DULEZITE INFO ! ! !
:: Your first category :: Info
Strana 1 z 1
DULEZITE INFO ! ! !
Jiz dlouhou dobu se snazime prosadit urcite zmeny v nastaveni guily, coz ovsem neni mozne bez prav ktera ma jen guildmaster (Moumou), ktery jak jiste vite nebyva zrovna prilis online a kdyz se nahodou objevi nic se nevyresi, povysi par lidi a zmizi. Spoustu z vas znam od zacatku meho hrani jako priesta a nechci se divat jak se placate v guilde neguilde. Tyto okolnosti nas dovedli az k tomu ze dnesnim dnem vznika nova guilda pod nazvem Sacred Coalition. Rad bych ji zachoval ve slozeni jake jsme meli zde v La Res bez zbytecneho naboru hracu odjinud. Preci jen uz se zname a nebyl to spatny kolektiv (samozrejme staly problem nedostatku tanku se bude resit dale). Ovsem kdo bude chtit zustat v La Resistance nebo zkusit stesti jinde, zlobit se nikdo nemuze. Snad jen poprat hodne stesti.
nikdy jsem nebyl zrovna recnik a pri psani tohoto prispevku jsem delal jeste spoustu jinych veci tak se omlouvam za jednoduchost s jakou je napsany. Myslim ze je to dostatecne srozumitelne. Kdo bude chtit prejit staci whisp Raara nebo Vsemocny
Timto se loucim s guildou La Resistance
nikdy jsem nebyl zrovna recnik a pri psani tohoto prispevku jsem delal jeste spoustu jinych veci tak se omlouvam za jednoduchost s jakou je napsany. Myslim ze je to dostatecne srozumitelne. Kdo bude chtit prejit staci whisp Raara nebo Vsemocny
Timto se loucim s guildou La Resistance
raraszek- Poèet pøíspìvkù : 11
:: Your first category :: Info
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: